Websitebanner_DFW

De verkoop van de food tassen is GESLOTEN.

Van 8 tot en met 15 oktober is het weer Dutch Food Week. Dit jaar wordt de positieve kracht van ons heerlijke lokale voedsel in beeld gebracht. Enthousiaste ondernemers én gepassioneerde boeren en tuinders uit Purmerend en De Beemster laten je vooral nu graag zien welke mooie producten er in de polder worden geteeld. De beroemde kaas kent natuurlijk iedereen. Maar wist jij dat er zoveel meer van de speciale ziltige kleigrond van de Beemster polder komt? Aardappelen, verse knoflook, broccoli, spruitjes, vlees, fruit, sap, chocolade, honing en meer. Kom je ook gezellig proeven?

Beemster op je eigen bord
Vooral in deze periode zijn de vele kraampjes en stalletjes langs de weg gevuld met de lekkerste ingrediënten voor jouw eigen Beemster gerechten. Stel je eigen tour door De Beemster samen via visitbeemster.nl  en koop je heerlijke, mooie en verse streekproducten zo rechtstreeks van het land.

Beemster op het menu
Even geen zin om zelf in de keuken te staan? Schuif dan van 8 tot en met 23 oktober aan bij een van de vele restaurants in Purmerend en De Beemster. Speciaal in het kader van de Dutch Food Week zet de horeca in deze periode zoveel mogelijk Beemster streekproducten op de menukaart. Laat je verrassen én inspireren! Bij welk restaurant kom jij De Beemster proeven?
Overzicht deelnemende restaurants.

Sociale media

Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram.

Beemster streekproducten verkooppunten.