Poterne restaurant (Fort Resort Beemster)

Poterne restaurant (Fort Resort Beemster)

Poterne restaurant het best bewaarde geheim van de Beemster

Het Poterne restaurant is gevestigd in Fort aan de Nekkerweg. Een plek met een rijke historie!
In het Poterne restaurant gaat het om ‘smaak’beleving, veel proeven & samen genieten.
Onze passie voor ambachtelijk koken met de mooiste ingrediënten van het seizoen
en de unieke ambiance maken elke gelegenheid bijzonder. Bij mooi weer is het genieten op het Poterne terras. Een zonovergoten plek met lounge banken, haardvuurtjes, buitenbar, bedoeine tent en buitenkeuken.

U bent van harte welkom voor lunch, diner, private dining, vergaderingen, (bedrijfs)feesten & bruiloften. Het Poterne restaurant & terras is 7 dagen per week geopend.

Buiten terras opteren restaurant Fort Resort BeemsterPoterne Restaurant Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg, gelegen in Werelderfgoed De Beemster vlakbij Amsterdam.  Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness met bijzondere baden en sauna’s. Een CO-2 neutraal hotel met 16 luxe kamers & suites. Twee restaurants; het Poterne en het wellness restaurant en zalen voor vergaderingen, (bedrijfs)feesten en officiële trouwlocatie. Tijdens de metamorfose heeft Frank Bart, eigenaar en groot fortenliefhebber aan alles gedacht. Bijzondere historische stijlkenmerken zijn behouden. De mooiste materialen zijn gekozen. De beste producten en de meest innovatieve duurzame toepassingen voor een eco-chic fort.

Bijzondere wellness beleving

De saunameesters verzorgen dagelijks bijzondere rituelen, o.a.  opgietingen, kuusi scrub & ontspannende klankschaalsessies. In de luxe spa kunt u kiezen uit verschillende behandelingen waaronder weldadige hammam-rituelen, bodywraps, spa-rituelen, massages & meer. Onze masseurs en beauty-specialisten leggen u in de watten. Door talloze innovatieve toepassingen is het Fort niet alleen een unieke plek maar ook qua duurzaamheid. Zo wordt het fort en de baden verwarmd door de restwarmte van de sauna’s en zijn de banken van de sauna’s opgemetseld. Het regenwater hergebruiken we en we profiteren van de zon, ook in onze bedrijfsvoering denken we duurzaam.

Fort Resort BeemsterFort Resort Beemster

Kijk ook eens bij...

Inundatiesluis

De Inundatiesluis is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam en werd ussen 1890 en…

Fort aan de Jisperweg

Fort aan de Jisperweg heeft, net als het nabijgelegen Fort aan de Middenweg slechts één…

Fortwachterswoning fort Benoorden Pumerend

Bij de fortwachterswoning bij het Fort Benoorden Purmerend wordt jaarlijks in juni de Beemster Fortfair…