Koezicht Beemster

Koezicht Beemster

Midden in de kern van Westbeemster ligt ons bedrijf, Melkveehouderij Oudshoorn.

Ons bedrijf is een typisch gezinsbedrijf. Naast melkkoeien, vaarzen, pinken en kalfjes hebben we ook schapen, kippen, konijn, katten en een hond.  Elk jaar vanaf begin maart krijgen de schapen lammetjes.

Caring Dairy programma

Al 10 jaar volgen we het Caring Dairy programma van Cono.
Dit is een duurzaamheidsprogramma dat doorontwikkeld is door Cono en Ben & Jerry’s. Blije Koeien, Blije Boeren en Blije Aarde zijn de drie pijlers van dit duurzaamheidsprogramma. Voor meer informatie over Caring Dairy zie Cono.nl

Nieuwe stal

In 2017 hebben we een nieuwe stal gebouwd met veel ruimte, lucht, licht en comfort. Lekker voor de koeien en voor ons een hoop werkplezier. Voor die tijd stonden onze deuren altijd al open voor mensen die eens een kijkje wilde nemen op de boerderij. Dat heeft ons destijds doen besluiten om een vergader/zichtruimte in de nieuwe stal te maken. We vinden het namelijk ontzettend leuk om mensen rond te leiden en om te laten zien hoe het eraan toe gaat op onze boerderij.

Vergaderen bij Koezicht Beemster

Vergaderen met uitzicht op de koeien, bij ons kan het! Koezicht Beemster is van maandag t/m vrijdag te huur per dagdeel voor maximaal 40 personen, inclusief koffie, thee en wat lekkers (altijd zelfgemaakt!), wifi, gebruik van flipover en een groot tv scherm. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Vergaderruimte bij Koezicht

 

Kijk voor uitgebreide informatie op onze website: Koezicht Beemster

Kijk ook eens bij...

Brasa Bar & Kitchen Beemster

Bij Brasa Beemster geniet je van alle aspecten van het uitgaan. Het restaurant welke gevestigd…

Bezoekerscentrum Beemster

Begin je bezoek aan De Beemster in Bezoekerscentrum Beemster. In het statige herenhuis uit 1878…

Agrarisch Museum Westerhem

Het vrijstaande herenhuis (ooit bewoond door de herenboer en burgemeester Hendrik Scheringa Az) en de…