Kavel 2

Kavel 2

Sla een balletje op de prachtige 9-holes golfbaan, lunch/diner in het restaurant of overnacht in de luxe hotelkamers. Je kunt op de accommodatie van Kavel 2 terecht voor de meest uiteenlopende gelegenheden. De zeer uitdagende polderbaan is rijk aan historische waterhindernissen en aan ruim geonduleerde greens. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom.

Een unieke Beemster beleving, ook voor een dagje langer

In het restaurant van Kavel 2 kun je alle dagen van de week terecht voor een hapje, drankje, lunch of diner. In het hotel combineren we persoonlijke gastvrijheid en een familiaire sfeer met luxe en comfort. Wij hebben 7 luxueuze kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Vanuit je kamer heb je prachtig uitzicht over het mooie landschap.

Met een groep of individueel

Naast losse hotelkamers is het ook mogelijk de accommodatie te huren als groepsverblijf. Gezellig met vrienden, familie of als teambuilding met je collega’s. Overnachten kan bij Kavel II tot maximaal 22 personen.

Leuke activiteiten bij Kavel 2

Op zoek naar een leuk uitje? Wij hebben bijzondere activiteiten zoals laser kleiduifschieten, golfclinics, footgolf en steenwerpen. Zonder golfervaring is het mogelijk een balletje te slaan op de driving range en om te oefenen op de puttinggreen.

Kavel 2 - Golfbaan in de BeemsterKavel 2

Kijk ook eens bij...

Sonnevanck biologische boerderij

Op “Sonnevanck” is altijd veel aandacht voor het land en de dieren geweest. De dieren…

IJssalon Ci Vediamo

Zin in een hemels ijsje, een goed kopje koffie of een verfrissende milkshake? Stop dan…

Brasa Bar & Kitchen Beemster

Bij Brasa Beemster geniet je van alle aspecten van het uitgaan. Het restaurant welke gevestigd…