Cultureel Centrum Onder de Linden

Cultureel Centrum Onder de Linden

Cultureel Centrum Onder de Linden is HET culturele centrum van Middenbeemster. Onder de Linden heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Ze verzorgen o.a. cabaret voorstellingen, koffieconcerten, kindervoorstellingen en “ZondagmiddagLive!” optredens. Gedurende het hele seizoen, dat loopt van september tot en met mei, is er elk weekend wel iets te beleven. De laatste jaren wordt er veel samengewerkt met verschillende  jongerenbands, die tijdens zaterdagavonden optreden bij het “Jongerenpodium”.

Onder de Linden is gevestigd in het charmante pandje naast de Keyserkerk van Middenbeemster. In dit monumentale pand was eerst een schooltje gevestigd, daarna is het gebruikt als bibliotheek, gymzaal en uiteindelijk werd het de brandweerkazerne. Vanaf 1988 is het een theater, met plaats voor zo’n 60 toeschouwers. Een mini-theater dus! Dit mini-theater wordt gerund door vrijwilligers.

Onder de Linden organiseert  zo nu en dan ook exposities. Ook kan het gebouw gehuurd worden door verenigingen en particulieren voor allerlei activiteiten, vergaderingen of andere bijeenkomsten. Kijk voor meer info op de website: www.onderdelindenbeemster.nl

Tot ziens in Onder de Linden!!

Kijk ook eens bij...

Fort bij Spijkerboor

Fort bij Spijkerboor is het grootste fort van de Stelling van Amsterdam en is het…

Brasserie de Kerckhaen

Midden in de Westbeemster vind je de leukste hotspot in het werelderfgoed: Brasserie de Kerckhaen.…

Beemster Valery

Beemster Valery is een smakelijke aardappel met een roze kleur en is romig geel van…