Beemster Eetkamer

Beemster Eetkamer

De Beemster Eetkamer is de plaatselijke huiskamer voor iedereen. Er is een mogelijkheid tot lunch, bereidt met de mooiste plaatselijke streek producten of een uitgebreid 4-gangen diner met bijpassende wijnen.

Waar eten en genieten samenkomen

Het enigszins laagdrempelige interieur creëert het gevoel dat zodra je binnenstapt, je een huiskamer instapt. Bij binnenkomst staat een grote leestafel met de dagelijkse kranten en het plaatselijke sufferdje. Daarnaast bevinden zich verschillende houten tafels en stoelen die uitnodigen om plaats te nemen voor koffie, lunch of diner. Ook is het mogelijk een snack te nuttigen van de naastgelegen snackbar. Al onze hoofdgerechten serveren we met onze huisgemaakte, verse Beemster Friet.

De open overzichtelijke ruimte met grote ramen geven een ontspannen maar vooral welkom gevoel. In onze huiskamer hebben wij plek voor 45 gasten. Naast de huiskamer hebben wij ook een terras die plek biedt aan 50 –60 gasten.

In onze keuken werken wij uitsluitend met dagverse producten. Hierbij wordt een breed scala aan streekproducten aangeboden. Wij werken graag samen met de plaatselijke ondernemers om het eten in ons Werelderfgoed De Beemster voor iedereen zo lekker en plezierig mogelijk te maken. Naast onze vaste kaart hebben wij ook “het krijtbord” waar iedere week wisselende gerechten opstaan!

Kijk ook eens bij...

Bij Moeders

In de uitgebreide levensmiddelenzaak Bij Moeders kun je terecht voor eerlijk, maar vooral ook lekker…

Boerderijwinkel de Beemster kaaswagen

Wij zijn de familie Kooij en leven hier op de boerderij samen met een 180…

Beemsterlant’s varken

Het Beemsterlant’s varken is een bijzondere varkenshouderij welke bekend staat om haar streekproducten. Hun bijzondere…