Met een Twizy door De Beemster

Nieuw in De Beemster, de VISIT Beemster Twizy. Beleef De Beemster op een duurzame manier. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. Beleef De Beemster met een lach op je gezicht!

Auto

De Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Het rijden is dan ook totaal anders dan je gewend bent. Niet een ronkende motor, maar geruisloos starten. Geen gewone deuren, maar vleugeldeuren en navigatie aan boord. Niet naast, maar achter elkaar plaatsnemen. Een unieke beleving met gegarandeerd aandacht onderweg!

Routes

Middels de aanwezige navigatie kun je vooraf ingestelde routes volgen of je eigen route bepalen.

Tarieven

De Twizy’s kun je boeken voor een dagdeel of een hele dag.

Ochtend (3 uur)09.30 – 12.30 uur45 euro
Middag (3 uur)13.30 – 16.30 uur45 euro
Hele dag (7 uur)09.30 – 16.30 uur

90 euro

Extra

Op zoek naar een dagvullend programma? Zoek je een leuke invulling van de dag voor een grotere groep? Je kunt het rijden in de Twizy ook combineren met activiteiten in of rondom De Beemster. Zie hiervoor onze mogelijkheden bij Arrangementen en we kunnen een programma op maat maken.

Voorwaarden

Wat is er nodig om in een Twizy te rijden:

  • Minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B
  • Wij hanteren € 150 borg per reservering (middels creditcard).
  • Eigen risico is € 500 per gereserveerde auto.

 

Meer informatie

Is de groep groter dan de beschikbaarheid online aangeeft of wil je meer informatie:? Stuur een mail naar twizy@visitbeemster.nl en we nemen z.s.m. contact op.

Als je vandaag nog Twizy’s wilt huren, neem dan contact op met Fort Resort Beemster en vraag naar de beschikbaarheid en verhuur: 0229-68 22 00