Alstroemeriakwekerij Siem Knol

Alstroemeriakwekerij Siem Knol

Siem Knol runt met veel liefde en affiniteit voor alstroemeria‘s zijn succesvolle bedrijf met zijn compagnons Rene Feld, Siem Knol jr. en Kees Knol. De kwekerij produceert 6 verschillende soorten alstroemeria‘s namelijk Virginia, Gigi Cream, Dancing Queen, Estee, Forza en het nieuwste soort Noa.

Het streven van de kwekerij is kwaliteit en efficiëntie in de ontwikkeling van de Alstroemeria. Daarnaast bieden zij veelzijdigheid in variatie van kleur, lengte en gewicht, voor de consument.De alstroemeria‘s van Siem Knol worden geveild op de veilingen van Aalsmeer en Rijnsburg. Maar bij het bedrijf kunnen particulieren ook terecht voor deze mooie bloemen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op de kwekerij. Afgelopen jaar is grootschalig geïnvesteerd in ledverlichting.
De warmtekrachtkoppeling zorgt voor het energie op het bedrijf. Zowel warmte en elektriciteit en deze koppeling levert ook elektriciteit terug aan het elektriciteitsnet.
Luis en trips bestrijden zij met biologische beestjes. Hierdoor gebruiken zij afgelopen jaren bijna geen chemische middelen.

Particuliere verkoop via de bloemenautomaat op het erf.

Kijk ook eens bij...

Beemsterkamer

Welkom bij De Beemsterkamer, een groepsaccommodatie tot 18 personen in het landelijke Zuidoostbeemster, waar gezelligheid,…

Cono Kaasmakers

In de Beemsterpolder, midden tussen de koeien, staat de kaasmakerij van CONO kaasmakers. CONO Kaasmakers…

Klooster O.L.V. van Lourdes

Het voormalige klooster Onze Lieve Vrouwe van Lourdes dateert uit 1910. Dit klooster is in…