Brasserie de Kerckhaen

Brasserie de Kerckhaen

Midden in de Westbeemster vind je de leukste hotspot in het werelderfgoed: Brasserie de Kerckhaen. Het karakteristieke pand waarin de brasserie is gevestigd is niet te missen! Eeuwen geleden zat hier een schuilkerk gevestigd, maar anno nu kun je hier de hele week terecht voor een bijeenkomst of feestje en van donderdag t/m zondag in de brasserie smullen van de lekkerste gerechten.

Van verse sapjes tot huisgemaakte broodjes en taartjes bij de lunch, bij Brasserie de Kerckhaen zijn ze ontzettend trots op de lokale boeren en leveranciers. In de keuken werken ze zo veel mogelijk met lokale producten uit de omgeving. Schuif ‘s avonds aan voor het diner en proef de Beemster!

Op een zonnige dag is het heerlijk vertoeven op het terras met prachtig uitzicht op de katholieke kerk. Bestel zeker eens één van hun specialiteiten met daarbij een verrassend speciaal biertje van hun uitgebreide bierkaart of een Beemsters sapje. Ben je een echte theeliefhebber? Reserveer dan een tafeltje voor de high tea! Hier proef je thee van super kwaliteit in combinatie met de heerlijke hartige en zoete hapjes.

Tip: Iets te vieren?
Bij de Kerckhaen kun je ook terecht voor het organiseren van de leukste events zoals verjaardagsfeesten, babyshowers en jubileums, maar ook voor vergaderingen en andere samenkomsten van grote groepen is de Kerckhaen de ideale locatie. Wij zijn ook een officële trouwlocatie!

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag alleen geopend op afspraak
Donderdag: 12.00 – 22.00
Vrijdag: 12.00 – 22.00
Zaterdag: 12.00 – 22.00
Zondag: 12.00 – 22.00

De Kerckhaen beschikt over een ruime parkeerplaats en voor e-bikes is er een oplaadpunt.

Kijk ook eens bij...

Collectieboomgaard POM

De POM onderhoudt verschillende boomgaarden, waaronder een eigen collectieboomgaard in Middenbeemster met meer dan 250…

Z-INN

Op 3 juni 1951 werd de ‘Nederlands Hervormde Kapel’ aan de Prinses Wilhelminasingel 39 in…

Keyserkerk-Keyserin

In de kern van de Middenbeemster bevinden zich de Keyserkerk en de naast gelegen Keyserin.…