Brasserie de Kerckhaen

Brasserie de Kerckhaen

Midden in de Westbeemster vind je de leukste hotspot in het werelderfgoed: Brasserie de Kerckhaen. Het karakteristieke pand waarin de brasserie is gevestigd is niet te missen! Eeuwen geleden zat hier een schuilkerk gevestigd, maar anno nu kun je hier de hele week terecht voor een bijeenkomst of feestje en van donderdag t/m zondag in de brasserie smullen van de lekkerste gerechten.

Van verse sapjes tot huisgemaakte broodjes en taartjes bij de lunch, bij Brasserie de Kerckhaen zijn ze ontzettend trots op de lokale boeren en leveranciers. In de keuken werken ze zo veel mogelijk met lokale producten uit de omgeving. Schuif ‘s avonds aan voor het diner en proef de Beemster!

Op een zonnige dag is het heerlijk vertoeven op het terras met prachtig uitzicht op de katholieke kerk. Bestel zeker eens één van hun specialiteiten met daarbij een verrassend speciaal biertje van hun uitgebreide bierkaart of een Beemsters sapje. Ben je een echte theeliefhebber? Reserveer dan een tafeltje voor de high tea! Hier proef je thee van super kwaliteit in combinatie met de heerlijke hartige en zoete hapjes.

Tip: Iets te vieren?
Bij de Kerckhaen kun je ook terecht voor het organiseren van de leukste events zoals verjaardagsfeesten, babyshowers en jubileums, maar ook voor vergaderingen en andere samenkomsten van grote groepen is de Kerckhaen de ideale locatie. Wij zijn ook een officële trouwlocatie!

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag alleen geopend op afspraak
Donderdag: 12.00 – 22.00
Vrijdag: 12.00 – 22.00
Zaterdag: 12.00 – 22.00
Zondag: 12.00 – 22.00

De Kerckhaen beschikt over een ruime parkeerplaats en voor e-bikes is er een oplaadpunt.

Kijk ook eens bij...

Fort Benoorden Purmerend

In het Fort Benoorden Purmerend is wijnimport J, Bart gevestigd. Het fort maakt deel uit…

Fortwachterswoning fort Benoorden Pumerend

Bij de fortwachterswoning bij het Fort Benoorden Purmerend wordt jaarlijks in juni de Beemster Fortfair…

Fort aan de Middenweg

In 1885 was het fort als verdedigbaar aardwerk al gereed. Het werd pas bijna 30…