Boerderijwinkel de Beemster kaaswagen

Boerderijwinkel de Beemster kaaswagen

Wij zijn de familie Kooij en leven hier op de boerderij samen met een 180 melkkoeien en kleinvee. De melkkoeien worden twee keer per dag gemolken. Onze melk wordt een paar keer per week opgehaald door de (melk)tankwagen en gaat dan direct door naar CONO kaasmakers in de West Beemster waarvan de overheerlijke Beemster kaas word geproduceerd.

CONO koeien zijn koploper als het gaat om weidegang en duurzaamheid, onze koeien lopen vele uren per dag buiten op onze graslanden te grazen maar gaan daarna weer met veel plezier terug op stal waar ze heerlijk kunnen relaxen op de zacht verende boxbedden of ze staan onder de grote draaiende borstels te genieten van hun dagelijkse massage! Een blije koe is gezond, leeft daardoor langer en geeft goed melk. De juiste melk vol vet en eiwitten komt door het juiste gevarieerde voer wat onze koeien dagelijks voorgeschoven krijgen en daardoor kan ook de perfecte kwaliteit kaas geleverd worden!

Beemster kaas van jong tot oud en verschillende soorten Beemster kruidenkaas. Wij hebben ook heerlijke Beemster kaas 30+ (minder vet) en de Beemster Schermermolen (minder zout) daarnaast voor de extra lekkere trek, Beemster kaaskoekjes en diverse streek producten zoals potjes gemalen knoflook/ honing/ mosterd en chocolade.

Ook hebben wij leuke kaaspakketten op voorraad!

Bij onze kaas kunt u ook een wijn uitkiezen. Mooie wijnsoorten, rode en witte wijn en rosé, via een korte lijn van de wijnboeren naar onze boerderij winkel. Ook voor een ‘kruikje Beemster borrel’ gevuld met een heerlijke likorette bent u bij ons aan het juiste adres, erg leuk om aan iemand cadeau te geven!

Openingstijden:
woensdag 13.00 – 17.00 uur
vrijdag 13.00 – 17.00 uur
zaterdag 08.00  – 13.00 uur.

 

 

Kijk ook eens bij...

De Boetserie, Rustpunt en atelier

De Boetserie is een officieel Rustpunt aan de Westdijk in de Beemster en ligt tussen…

Agrarisch Museum Westerhem

Het vrijstaande herenhuis (ooit bewoond door de herenboer en burgemeester Hendrik Scheringa Az) en de…

Poterne restaurant (Fort Resort Beemster)

Poterne restaurant het best bewaarde geheim van de Beemster Het Poterne restaurant is gevestigd in…