Beste Beemsterlingen,

Op 1 december aanstaande is het precies 20 jaar geleden dat Droogmakerij de Beemster UNESCO Werelderfgoed is geworden! De gemeente wil dan op een feestelijke wijze stil staan bij deze bijzondere dag. In de middag is er een beslotenbijeenkomst in de Keyserkerk om de werelderfgoedstatus te vieren. De bijeenkomst is van 14:45 tot 16:30 uur waarna aansluitend de opening van het Beemster Light Festival plaatsvindt.

Speciaal voor de 20-jarigen

Tijdens de bijeenkomst zal de gemeente aandacht geven aan de 20-jarigen. Op 1 december zal een helikoptervlucht over De Beemster onder de aanwezige 20-jarigen worden verloot zodat De Beemster op een bijzondere manier ervaren kan worden!

Ben jij dit jaar 20 jaar geworden, of ken je iemand die dat is of wordt, en wil je in aanmerking komen voor de helikoptervlucht geef dan vóór 22 november aanstaande je naam en adres door aan het bestuurssecretariaat van de gemeente Beemster (bs@Beemster.net). Je naam, adres en leeftijd wordt nog wel gecheckt via de gemeentelijke basisadministratie.

Ouder dan 20 jaar

Heb je als Beemsterling interesse om de bijeenkomst bij te wonen, geef dit dan vóór 22 november aanstaande door aan het bestuurssecretariaat (bs@Beemster.net). Omdat we rekening moeten houden met de capaciteit van de Keyserkerk is aanmelden verplicht en zullen deze verwerkt worden op volgorde binnenkomst.