Kindervoorstelling De Wensappel

Kindervoorstelling De Wensappel

De voorstelling  GAAT DOOR maar is verplaatst naar het Agrarisch Museum Westerhem!

Tatoe de tovenaar heeft zo’n zin in een  appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos?  Maar Tatoe weet wel hoe hij de bosbewoners een lesje kan leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag twee wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet,  dan raak je natuurlijk  betoverd!

En soldaat Rien … die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits…. waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?

Bij deze kindervoorstellingen hoeven de kleintjes geen 1,5 meter afstand te houden. Dat bent u al gewend op school en de opvang. Helaas kunnen de ouders, oma’s en opa’s er niet bij zijn omdat zij wel aan die 1,5 meter regel moeten voldoen. Maar wees gerust, onze vrijwilligers staan onder leiding van 2 basisschool-leerkrachten, dus uw kind is in vertrouwde handen. Bestellen van kaartjes kan alleen vooraf via deze website. Als u uw kind komt brengen doen wij ze een armbandje om waarop u naam van de kleine en uw telefoonnummer invult, zodat wij u altijd kunnen bereiken. Dus veel plezier voor de kinderen.

Kijk ook eens bij...

Fortsessies van Onder de Linden: de Jazz Warriors

Een buitenoptreden van Zondagmiddag Live! bij Fort Spijkerboor Omdat vanwege het coronabeleid het optreden van…

Jongerenpodium oktober

Het programma gaat door onder voorbehoud van de RIVM voorschriften. Kijk voor actuele info op…

Boeken bij Betje met Lieve Joris

Op vrijdagavond 9 oktober om 20.00 uur ontvangt Boeken bij Betje in de Keyserkerk in…