Hollandse Waterlinies Fietstour – Racefietstocht

Hollandse Waterlinies Fietstour – Racefietstocht

Beleef op zondag 20 juni de volledige Hollandse Waterlinies in één dag! Fiets 300, 200 of 100 km door het Hollandse Waterlinies-landschap en geniet van alles van Nederland – Waterland – te bieden heeft.

 

Vandaag fiets je door wisselende landschappen en langs waterwerken, molens en dijken. Om de ca. 50 km kom je een verzorgingspost tegen op een van de prachtige forten van de Stelling van Amsterdam of de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Hollandse Waterlinies zijn de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinies samen. Het is een 200 km lang groen, rustgevend landschap en telt bijna 100 forten. Ga jij deze fietsuitdaging aan?

 

Durf je de uitdaging aan en ga je voor 300 km dan start je vanaf Fort Benoorden Purmerend in Zuidoostbeemster. Alle routes eindigen in Gorinchem op het recreatiegebied Buiten de Waterpoort.

Kijk ook eens bij...

Betje Wolff Museum verkoopt ….

Het Betje Wolff Museum gaat op de oprit naar het Koetshuis van het museum een…

AFK kleinkunstfestival (1)

De Halve Finalistentournee Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 Eerste voorstelling  vanavond! De vraag was steeds: “gaat…

AFK Kleinkunstfestival (2)

De Halve Finalistentournee Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 Tweede voorstelling  vanavond! De vraag was steeds: “gaat…