Historische beeldwandeling

Historische beeldwandeling

Namens het Historisch Genootschap Beemster nemen Cor en Lida Roet je mee op een historische wandeling door Middenbeemster en omgeving. Hoe zag het er hier uit in de periode 1900 tot 1960.

Aan de hand van oude foto’s geven zij u een beeld van het Middenbeemster in vroegere jaren. Het dorp met zijn doorgaande wegen waar de kinderen nog gewoon op straat speelden, want een auto was toen nog een bezienswaardigheid.

Ook worden er foto’s getoond van de buurtjes in Middenbeemster die verdwenen zijn zoals; Het Eiland (waar nu supermarkt Deen is gevestigd), De Vlooienkriek (nu de Lindegracht), het Kerkebuurtje en verder nog vele andere foto’s van winkeltjes en plekjes die interessant zijn om te bekijken.

Reserveren verplicht
We ontvangen uw reservering graag via:

info@historischgenootschapbeemster.nl of telefonisch via 0299-673500 (Hilda Reijm), onder vermelding van naam, datum en aantal personen.

Voor HGB leden, op vertoon van hun lidmaatschapskaart (op de kaart staat voor hoeveel personen die geldig is), is de toegang gratis. Voor introducés en belangstellenden bedraagt de entree € 3,50. Wordt u op deze avond lid van het HGB dan is de entree alsnog gratis.

 

Kijk ook eens bij...

Chansons van Schoonheid en Troost

In de huidige tijd, waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle…

Koffieconcert in Onder de Linden

Een koffieconcert, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam is genieten van mooie muziek op de…

Vooraankondiging helikoptervluchten

Wil je graag eens een helikoptervlucht maken. Dat kan, maar wees er snel bij. Op…