Hemelvaartsdag Open Dag in De Beemster

Hemelvaartsdag Open Dag in De Beemster

Hemelvaartsdag is in de Beemster traditioneel Open Dag. Kom en kijk op donderdag 30 mei 2019 bij de vele enthousiaste deelnemers. Het aanbod is gevarieerd.

Hemelvaartsdag in De Beemster. Dan is het traditioneel Open Dag. Op donderdag30 mei 2019 laten enthousiaste deelnemers zien wat hun hobby is of grote belangstelling heeft. Ideaal om op de fiets te stappen en te genieten van al het moois dat De Beemster dit jaar op de Open Dag te bieden heeft. Op de lijst met deelnemers kun je zelf een interessante route uitstippelen. Deelnemers vinden het leuk dat je langs komt. Je waardering is de mooiste beloning die zij kunnen krijgen. Aan de deelnemerslijst kun je zien dat er overal in onze polder op bijzondere en zeer uiteenlopende manieren je aandacht wordt gevraagd. Kortom een fantastische dag voor Beemsterlingen door Beemsterlingen.

Het programma wordt huis-aan-huis bezorgd tenzij je een sticker op de brievenbus heeft. Het is vanaf een week van tevoren bij het Bezoekerscentrum Beemster verkrijgbaar.

Kijk ook eens bij...

Beemster Amusant

Culinaire tour door de Beemster. Ga langs bij zes restaurants en proef zes amusegerechten en…

Divine Meditations door vocaal ensemble TIEN

DIVINE MEDITATIONS (2018) is een werk van Willem Wander van Nieuwkerk, componist van een omvangrijk…

Jongerenpodium in Onder de Linden tijdens Open Dag

Speciaal programma tijdens de Open Dag 23019 Verschillende musicerende scholieren zorgen van 13.00 tot 16.00…