Beemster tulpenroute

Beemster tulpenroute

De Beemster is mijn weer weer vrolijk gekleurd in geel, wit, roze, rood, paars en oranje. Tijd om te genieten van het tulpenseizoen in Beemster! Op de fiets, met de VISIT Beemster Twizy of eigen auto maak je een leuke tocht maken langs de tulpenvelden in Beemster.

Met het Fiets & Geniet pakket Tulpenroute kun je middels de digitale route op pad langs de bollenvelden van dit jaar, krijg je extra informatie en leuke tips. Daarnaast ontvang je 2 sapjes van Eerlijk & Heerlijk voor onderweg, een dubbele ansichtkaart met tulpenafbeelding en de ‘Op de kaart gezet’ route.

In april is het pakket voor de speciale prijs van € 7,50. De route is ook apart te bestellen en kost € 5,00. Beide zijn  verkrijgbaar bij Bezoekerscentrum Beemster en te bestellen via de webshop van www.visitbeemster.nl.

Kijk ook eens bij...

Betje Wolff Museum verkoopt ….

Het Betje Wolff Museum gaat op de oprit naar het Koetshuis van het museum een…

AFK kleinkunstfestival (1)

De Halve Finalistentournee Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 Eerste voorstelling  vanavond! De vraag was steeds: “gaat…

AFK Kleinkunstfestival (2)

De Halve Finalistentournee Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 Tweede voorstelling  vanavond! De vraag was steeds: “gaat…